Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí

Klíčem k výborné chuti grilovaného masa je dobrá marináda a dlouhá doba marinování masa. Lehce pikantní papriková marináda z červeného vína dodá masu tu správnou křehkost a šťavnatost. Využijete ji jak na drůbeží maso, ale i na jehněčí a vepřové.

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

bannna

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 451 kJ /
347 kcal
Bílkoviny5,56 g
Tuky1,50 g
Vláknina10,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké kroužky a dáme je do misky. Krok 2: K cibuli přidáme 3 jemně utřené stroužky česneku, víno a koření. Krok 3: Vše spolu dobře promícháme marinádou potřeme připravené maso. Krok 4: Nejlepší je nechat maso v marinádě uležet přes noc, aby chytlo tu správnou chuť.

TIP: Jak dlouho marinovat nejčastější druhý masa?

Zveřejněno 2. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y8jn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y8jn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Já do toho dnes naložím vepřové, tak uvidím, jak s tím zítra uspěji.;-)
Výbušná - jak manželovi chutnaly ty jehněčí kotletky ???

Aha a už to je tady, tak ok, já dlouho viděla jen maso:-D:yes:

moj muz...ma rad jahnacie;-( a chce po mne aby som mu ho urobila...a najviac mu chuti jahnacie s matovou omackou...tak k tomu som sa este nedokopala, ale dnes som nalozila par kuskov jahnacich kotliet....odstranila som z nich tie kosti a mastne a uvidim, co s toho zajtra bude...ale ako to budem ochutnavat....tak...to fakt neviem

Tématické fráze:
marináda na jehněčí, marináda na drůbež, marináda na vepřové, nejlepši marinada na veprove maso, drubez recepty, marináda, nejlepší marinády na vepřové maso, nejlepší marinády na vepřové maso, marinada veprove, nejlepší marináda, marináda na jehněčí žebra, jehněčí žebra marináda, papriková marináda na maso, marinády na drůbež, recept na paprikovou marinádu, marinády na vepřové, marynada nadrubez, jehněčí na grilu, marinada drubez, jehneci marinada

Suroviny:
cibule, česnek, víno červené, paprika sušená sladká, rozmarýn, paprika sušená pálivá

Přidat fotografie receptu