Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa plněná kapií a mozarellou (dělená strava - zvířátka)

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 297 kJ /
1 027 kcal
Bílkoviny173,50 g
Tuky10,20 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 425 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy53,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prsa rozřízneme, naklepeme přes fólii, osolíme a opepříme, jemně potřeme plnotučnou hořčicí a do každého plátku zabalíme kapii s mozarellou. Spíchneme párátkem a zprudka opečeme na másle, podlijeme a dusíme doměkka. Krok 2: Na oleji zpěníme cibuli a přidáme nakrájený česnek a nakrájené žluté papriky. Trochu podlijeme vodou, osolíme a opepříme. Hotové rozmixujeme a propasírujeme, přidáme smetanu a kousek másla. Krok 3: Petržel očistíme a škrabkou uděláme tenké proužky, které opečeme na oleji, přendáme na ubrousek okapat a osolíme.

Zveřejněno 11. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa plněná kapií a mozarellou (dělená strava - zvířátka)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7mR1

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa plněná kapií a mozarellou (dělená strava - zvířátka)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7mR1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kuřecí prsa plněné mozarelou, delena strava recepty, kuřecí prsa s mozarelou, dělená strava kureci a smetana, plněná kuřecí prsa videorecept, plněná nkuřecí prsa s mozarelou, kuřecí prsa plněna mozarelou, kuřecí prsa s česnekem a kapií, plněné kuřecí prso, kureci plnene mozarelou, plněné kuřecí prsa mozarelou

Suroviny:
prsa kuřecí, pepř, kapie, sýr mozzarella, hořčice plnotučná, máslo, olej, cibule, pepř bílý, česnek, paprika čerstvá žlutá, máslo, smetana, kořen petržele, olej, sůl

Přidat fotografie receptu