Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí po čínsku s červeným zelím

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Paprika Paprika

Středně náročný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 306 kJ /
1 029 kcal
Bílkoviny77,58 g
Tuky58,55 g
Vláknina14,22 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 2,85 g
Sůl6,60 g
Sacharidy42,41 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky, přidáme koření, citronovou šťávu a olivový olej. Necháme v chladu marinovat minimálně přes noc, ale klidně 2 dny. Krok 2: Všechnu zeleninu nakrájíme na proužky, kolečka, plátky - jak kdo má rád. Krok 3: Na olivovém oleji orestujeme naložené maso. Přidáme česnek na plátky a pak postupně přidáváme a vždy zarestujeme zeleninu v pořadí od nejtvrdší k nejměkčí (zelí, paprika, cibulka, pórek). Krok 4: Nakonec zastříkneme sojovkou a ihned podáváme (s nudlemi, rýží nebo s hranolkama). Dobrou chuť.

Zveřejněno 2. 7. 2009

Poznámka autorky Paprika

Inspirovala jsem se trochu od Výbušné a trochu od Davida Kratochvíla. Díky oběma.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí po čínsku s červeným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JZBg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí po čínsku s červeným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JZBg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Paprička,inšpirovala som sa tvojim receptom,ale použila som kuracie stehná.Inak rovnakú marinádu aj zeleninu,akurát som nemala farebnú papriku,tak to na fotke nevyzerá tak pekne.Bolo to výborné:-K:yes:

odemne mas plusik

Market, vypadá to krásně barevně, z hovězího jsem to ještě nezkoušela. Já jen, jak se znám, bych k tomu asi udělala opekačky, na nudle moc nejsem.;-) Takže plusíííík;-):yes:+

Papričko,to je nádhera a samé dobré ingredience,co nám chutnaj.Jistě to půjde dělat i z jiného masa že? Už ti letííí boďan:yes:

papričko, to jsou úžasné barvy :-):-p

Nevěřím svým očím.Hýří to barvami a děláš mi chutě.Předem vím ,že to bude super a dávám bodík.:yes::yes::-))

:-O Já tam ještě nemám fotky a tady už je chvála - díky díky. Akorát už jsem taky unavená, protože jsem tam měla jako první fotku dát to hotové jídlo na talíři, ale už to předělávat nebudu.
Dělala jsem to v úterý a manžel dnes přišel, jestli bych to nenaložila znovu na zítra, že je to hovězí takové úplně jiné. Vždycky jsem dělala čínu jen z vepře nebo z kuřete. Ale má smůlu, sedím tady a před chvílí jsem vyndala další marmeládu z DP. ;-)

moje nervy..zas som skoncila len v tom uzkom kruhu, kde sa tlapkame po pleci....ale namojdusu paprika...je to balzam a skoro slepacia polievka pre dusu.

Ježíš, konečně normální počtení a chuťovčička - no jo, ale teď abych se bála to pochválit :-D:-D, ale ne - líbííí:-p:yes: Úplně mi to zelíčko křupe :-p

Tématické fráze:
hovězí nudličky po čínsku, hovězí maso po čínsku, hovězí maso se zelím, hovězí po čínsku, predni hovezi cina, roštena po činsku, čínská hovězí kližka, recepty s červeným zelím, hovězí plátky po čínsku, vepř po čínsku, hovezi mao, maso po činsku ze zelim, hovězí mao po čínsku, maso se zelím po čínsku, recepty hovězí maso se zelím, sojové maso se zelím, zeli po cinsku, maso se zelím po čínsku, hovezi zadni cina, sojové maso s červeným zelím

Suroviny:
maso hovězí, olej olivový, česnek, zelí hlávkové, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, pórek, omáčka sojová, olej olivový, šťáva citronová, koření kari, koření gyros, paprika sušená sladká, chilli, pepř

Přidat fotografie receptu