Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohankové palačinky s tykvovou náplní

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Porce: cca 14 ks

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 146 kJ /
1 947 kcal
Bílkoviny94,27 g
Tuky70,68 g
Vláknina37,14 g
Cholesterol 632 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,57 g
Sacharidy217,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všetky prísady na cesto dobre vymiešame a cesto necháme cca 2 hod postáť. Potom ho opäť premiešame a ak je príliš husté, doriedime mliekom.
Z cesta pečieme z oboch strán palacinky. Upečené palacinky udržujeme v teple. Krok 2: Na rozpálený olej dáme na tenučké plátky nastrúhanú tekvicu (na uhorkovom strúhadle), na plátky nakrájané huby, tymián a pražíme, kým sa nevydusí tekutina (cca 10 min). Vetvičky tymiánu vyberieme. Krok 3: Osolíme, pridáme prelisovaný cesnak, sekanú petržlenovú vňať a 100 g strúhaného syra. Premiešame a ihneď plníme palacinky. Krok 4: Na tanieri posypeme zvyšným syrom.

Zveřejněno 12. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové palačinky s tykvovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oo1X

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové palačinky s tykvovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oo1X

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pohankové palačinky

Suroviny:
mouka pohanková, mléko, olej, vejce, sůl, tykev, žampióny, sýr tvrdý, česnek, nať petrželová, tymián, olej, sůl

Přidat fotografie receptu