Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí ossobuco na víně se žampiony

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 392 kJ /
1 767 kcal
Bílkoviny61,78 g
Tuky5,77 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy324,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou cibuli a podlijeme vínem. Dusíme, až maso změkne. Během dušení mírně podléváme podle potřeby vývarem. Krok 2: Maso vyjmeme a uchováme na teple. Do vývaru přidáme na plátky nakrájené žampiony a povaříme 5 minut. Krok 3: Ve studeném mléce rozmícháme hladkou mouku a přilijeme do vývaru. Povaříme dalších 5 minut. Krok 4: Přidáme nasekané špenátové listy. Znovu přivedeme k bodu varu, ale už nevaříme. Krok 5: Do omáčky přidáme vařené těstoviny a promícháme.

Zveřejněno 14. 2. 2018

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Telecí ossobuco na víně se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pkv1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Telecí ossobuco na víně se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pkv1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
telecí osobuco, teleci osso buco, telecí osobuko, recept telecí osso buco, příprava osobuka, telecí osso buco recepty, telecí osobuko recept, telecí na žampionech a vine, telecí na na žampionech, pečení osobuka, telecí na víně, telecí na žampionech, vařené ossobuco, telecí osobuko na vine, telecí osobuco na červeném víně, osso buco telecí, recept na ossobuco, recept na telecí osobuco, osso buco na víně, telecí osobuko na žampionech

Suroviny:
žampióny, víno bílé, mléko nízkotučné, cibule, mouka hladká, špenátové listy čerstvé, vývar, pepř, těstoviny

Přidat fotografie receptu