Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí s křenem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 030 kJ /
1 202 kcal
Bílkoviny165,03 g
Tuky36,90 g
Vláknina12,63 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 946 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy48,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme papriku, premiešame a vložíme na kocky nakrájané mäso. Krátko orestujeme. Pridáme rascu, prelisovaný cesnak, zázvor a osolíme. Podlejeme vriacou vodou a dusíme do polomäkka. Krok 2: Potom vložíme narezanú pečeň (játra) a dusíme ešte 10 minút. Odkryté vydusíme na tuk, zaprášime múkou a za stáleho miešania opražíme. Podlejeme vriacou vodou, pridáme majoránku a povaríme 10 minút. Krok 3: Na tanieri posypeme čerstvým strúhaným chrenom. Podávame s chlebom.

Zveřejněno 15. 2. 2018

Poznámka autorky tejaja

Namiesto jahňacej pečienky môžeme pridať kuraciu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZxJw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZxJw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Ďakujem za milé komentáre. :-K

Krása <3

<3:yes:

Vypadá to chutně :yes:

Tématické fráze:
jehněčí recepty, jehneci játra na šalvěji

Suroviny:
maso jehněčí, játra, cibule, zázvor, kmín mletý, česnek, majoránka, paprika sušená sladká, mouka, křen strouhaný, sůl

Přidat fotografie receptu