Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Portobello s Hermelínem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 201 kJ /
526 kcal
Bílkoviny46,58 g
Tuky36,46 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 383 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,41 g
Sacharidy2,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nohy, které buď pokrájíme do směsi, kterou budeme plnit klobouky steakových žampionů nebo je dáme upéct společně s naplněnými klobouky, případně použijeme do polévky. Krok 2: Hermelín pokrájíme do misky, přidáme vejce, drobně pokrájený salám, osolíme, opepříme, promícháme a dle potřeby zahustíme strouhankou z ne zcela tvrdého pečiva (rohlík, toustový chléb...). Krok 3: Připravenou směs rozdělíme do klobouků žampionů, ty dáme do máslem vymazané zapékací mísy, zaklopíme a v předehřáté troubě na 180 stupňů pečeme 20 minut. Pak odklopíme a dopečeme dozlatova. Krok 4: Podáváme s bramborovou kaší, bramborem, toustem, zeleninovým salátem...

Zveřejněno 15. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Portobello s Hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1O8V

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Portobello s Hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1O8V

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
portobello recept, portobello, portobello se slaninou a hermelinem, žampiony portobello s hermelinem recepty, portobelo top recepty, jak upect hermelín, portobello plněné hermelínem, recepty portobello, náplň do steakových žampiónů, napln do portobello, žampiony portobello s porkem, žampiony portobello hermelínem

Suroviny:
portobello, sýr hermelín, salám vysočina, vejce, strouhanka, sůl, pepř celý, máslo

Přidat fotografie receptu