Barszcz velikonoční
Každá země má své velikonoční tradice a pokrmy. Naši polští sousedé připravují velikonoční polévku barszcz, obdobu ruského boršče, z červené řepy a plnou zeleniny. Její příprava je sice zdlouhavější, ale výsledný pokrm za to určitě stojí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,88 g |
Tuky | 8,52 g |
Vláknina | 62,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,48 g |
Sůl | 10,78 g |
Sacharidy | 172,56 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2014 00:06
19. 3. 2014 19:00
19. 3. 2014 16:23
19. 3. 2014 15:47
18. 3. 2014 20:35
18. 3. 2014 09:34
Tudíž vydržte do Velké noci, budou i vobrázky.
17. 3. 2014 20:37
17. 3. 2014 19:30
17. 3. 2014 14:35
17. 3. 2014 12:50
http://www.dobra-cigareta.cz/dobracigareta/eshop/2...
kam na ně chodíš?
17. 3. 2014 11:33
Foto taštičiek veľa nenapovie.
Dík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 3 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 4 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 5 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 6 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 7 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 7 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho namáčet sušené houby? Mají intenzivní vůni a výraznou barvu. Po namočení je použijeme jako čerstvé
Velikonoční vajíčka v přírodních barvách. Videonávod, jak vejce snadno nabarvit pomocí červené řepy, kurkumy a dalších surovin
Oblíbenou bazalku můžeme snadno pěstovat za oknem i na zahrádce. V těchto receptech najde ideální uplatnění
Další recepty
Tématické fráze: barszczyk velikonoční recepty velikonoce 2014 recepty barscz barszczyk recept polévka barszczyk ostrý vývar z červené řepy s pirohy polévka barszcz barszczyk.pl polevka barscz barszczyk polévka recept na barszcz.pl barszcz z červené řepy recepty dortíčky majdalenky recept barszcz z cukrem barzscz polevka barszc barscz recept polévka z červené řepy barszcz barzscz recepty
Suroviny: řepa červená, cukr, sůl, uzené švestky, koření hřebíček, mrkev, petržel, celer, cibule, hříbky sušené, nať petrželová, česnek, vývar drůbeží, pepř bílý, ocet, sůl
Barszcz velikonoční
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5nV
11 názorů