Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldové blondies

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

HUSTENKA

Náročný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 832 kJ /
2 589 kcal
Bílkoviny44,09 g
Tuky135,78 g
Vláknina10,15 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 385 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy292,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozpálíme troubu na 160 stupňů. Krok 2: Ve vodní lázni roztopíme máslo a čokoládu a mícháme do hladka. Poté přisypeme cukr s vanilkovým cukrem a opět mí cháme do hladší hmoty (resp. do rozpuštění cukru). Odstavíme a necháme mírně zchladnout. Krok 3: V jiné míse smícháme sůl s moukou. Krok 4: Do mírně zchladlé čokoládové směsi přimícháme po jednom vejce a poté do směsi přisypeme mouku se solí. Krok 5: Po řádném vymíchání nalijeme hmotu do menšího pekáčku s pečícím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě na 160 stupňů cca 40 min. Krok 6: Po zchladnutí podáváme buď samotné či s přelivem z kyselého ovoce anebo se zmrzlinou, ale jelikož už sám o sobě je dezertík sladký, moc bych to nepřeháněla.

Zveřejněno 15. 2. 2018

Poznámka autorky HUSTENKA

Opatrně při krájení, dezert je křehký a nelekejte se, díky čokoládě je jakoby mokrý i když je dopečený, v puse se jen rozplývá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špaldové blondies

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gOgG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špaldové blondies

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gOgG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

dala bych si ...:-K:-p:yes:

Oskeruska: poslala bych po holubovi ,ale nezbylo????????????????????

Tématické fráze:
blondies, recept na blondies, blondis recept, blondies recept

Suroviny:
máslo, čokoláda bílá, cukr třtinový, cukr vanilkový, vejce, mouka špaldová hrubá, sůl

Přidat fotografie receptu