Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 117 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,88 g |
Tuky | 14,36 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 71,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové roládky s dýňovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqv0
Moje poznámka
Vepřové roládky s dýňovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqv0
Nejnovější recepty
Dušené hovězí kostky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Linecká srdíčka II
Přidáno před 13 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 17 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové muffiny
tara23 před 23 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
tara23 před 29 minutami
Čínské smažené nudle s kuřecím masem
Adrii před 51 minutami
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 1 hodinou
Kapustový prejt
magdalenka před 2 hodinami
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 2 hodinami
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 4 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřová roláda s omáčkou,
vepřové roládky,
maso s dýňovou omáčkou
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl,
pepř,
hořčice,
rozmarýn,
koření grilovací,
olej,
dýně hokkaido,
máslo,
smetana,
brambory,
sůl,
pepř,
vejce,
mouka hladká,
olej
Komentáře