Suroviny
Porce: 5 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 116 kJ / 2 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,49 g |
Tuky | 174,33 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 962 mg |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 248,10 g |
Postup přípravy
Dobrý je i po vychladnutí jako dezert s kopečkem zakysané smetany...
Zveřejněno 17. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový / jablečný rýžový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BA5k
Moje poznámka
Hruškový / jablečný rýžový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BA5k
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 12 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 20 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 7 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 8 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 8 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 8 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 10 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 10 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 12 hodinami
Tématické fráze:
jablečný nákyp,
rýžový nákyp s hruskami,
jablečný rýžový nákyp,
rýžový nákyp z hruškama,
rýžový nákyp s jablky a hruškami,
rýžový nákyp s hruškama,
zdravý hruškový nákyp recept,
rýžový nákyp poloraich,
rýžový s jablky a hruškami,
rýžový nákyp s tvarohem a jablky a hruskami,
rýžový jablečný nákyp,
hruška aby nezhnedla,
nakyp s hruškou
Suroviny:
mléko,
sůl,
máslo,
cukr vanilkový,
cukr,
vejce,
pudink vanilkový,
hruška,
skořice,
cukr krupice,
máslo,
rozinky,
ořechy,
kokos strouhaný,
šťáva citronová
Komentáře (4)