Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 005 kJ / 1 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,06 g |
Tuky | 106,38 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 495 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso vařené ve vakuu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wr4Q
Moje poznámka
Maso vařené ve vakuu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wr4Q
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 42 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
recepty vaření sous vide,
vakuové vaření recepty,
vařené maso v sáčku,
maso varene v sacku,
hovezi ve vakuu,
vakuově vařené maso,
vaření masa v sáčku,
vaření ve vakumu,
hovězí vařené ve vakuu,
veprove maso ve vakuum,
recept na vareni z masa,
vareni maso v sáčky,
recepty hovězí maso ve ve vakuu,
kuřecí maso vařené ve vakuu,
vareny maso,
vařeni masa,
brambory vařené ve vakuu,
recepty vaření sous vide recepty,
hovezi ve vakuum,
recepty s vakuum
Suroviny:
křídla kuřecí,
srdce kuřecí,
máslo,
česnek,
sůl
Komentáře