Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 421 kJ / 3 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,47 g |
Tuky | 217,98 g |
Vláknina | 13,78 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 240,06 g |
Postup přípravy
Z těsta vyválíme menší placičky, na ně dáme tenkou vrstvu masa a trochu větší vrstvu špenátu. Zabalíme. Krok 3: Do trouby rozehřáté na 200 stupňů dáme záviny, které jsme potřeli bílkem. Pečeme do zlatova cca 30 min. Ke konci uděláme na závinech malé zářezy. Krok 4: Podáváme chladné, můžeme k tomu ještě přidat dušený špenát s vajíčkem.
Zveřejněno 19. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátovo-masový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjDP
Moje poznámka
Špenátovo-masový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjDP
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 50 minutami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 2 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 4 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 5 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 5 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 6 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 20 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 21 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 21 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 21 hodinami
Tématické fráze:
masové záviny,
masový závin,
recept na masovy zavin,
špenát čer,
masovy zavi n welington
Suroviny:
máslo,
žloutek,
mouka hladká,
mléko,
ocet,
sůl,
rum,
špenát mražený,
smetana,
bílek,
maso mleté,
majoránka,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře