Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 831 kJ / 2 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,00 g |
Tuky | 47,00 g |
Vláknina | 39,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 442,60 g |
Postup přípravy
Zakryté necháme kysnúť v teple, kým nezdvojnásobí objem. Krok 3: Vykysnuté cesto vyklopíme na pomúčenú dosku, prepracujeme, rozdelíme na 18 - 20 ks, z každého kúska urobíme bulku. Ukladáme na plech s fóliou, pečiacim papierom. Potrieme vodou, žiletkou narežeme a necháme ešte dokysnúť. Krok 4: Rúru zohrejeme na 180-200°C a pečieme cca 18-20 min.
Zveřejněno 25. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično-žitné bulky s lněným semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrzK
Moje poznámka
Pšenično-žitné bulky s lněným semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrzK
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 17 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 19 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec
VeraStranska před 8 minutami
Segedínský guláš
Dasa89 před 13 minutami
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 14 minutami
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 23 minutami
Rychlé nekynuté koblížky
lenka adamcova před 1 hodinou
Velikonoční mazanec
manina před 1 hodinou
Americké kotlety
evikju před 1 hodinou
Chlebové bagety
1Jirina před 2 hodinami
Anglické palačinky
káťa před 3 hodinami
Jedničkové rybí filé
cookamater před 3 hodinami
Tématické fráze:
psenicno zitne bulky,
žitné bulky,
bulky se seminky,
bulky se semínky bez mouky,
recept na žitné bulky,
žitná placka,
recept na bulky z otrub,
chlebíček se lněným semínkem recept,
recept chlebicek ze lnenym seminkem
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
voda,
droždí,
olej,
cukr,
ocet,
semínka lněná
Komentáře