Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tresčí polévka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 316 kJ /
554 kcal
Bílkoviny89,02 g
Tuky9,50 g
Vláknina0,33 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 472 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy27,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tresku vložíme do mléka, osolíme, opepříme a vaříme asi 10 minut. Rybu vyjmeme, do mléka přidáme nakrájené lahůdkové cibulky, vývar a jíšku. Provaříme a nakrájenou rybu vrátíme do polévky.

Zveřejněno 3. 3. 2018

Poznámka autorky RubyRom

Vývary si do zásoby vařím doma, ale pokud vývar nemáte, můžete použít hotové. Dnes se již seženou bez konzervantů.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tresčí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mpZA

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tresčí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mpZA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
polevka z tresky, treska polévka recept

Suroviny:
treska, mléko, vývar zeleninový, sůl, pepř bílý, cibulka lahůdková, mouka hladká

Přidat fotografie receptu