Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kýta s hříbkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie233 kJ /
56 kcal
Bílkoviny1,82 g
Tuky0,22 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sádlo dáme do kastrolu, přidáme nakrájenou cibuli a česnek, po chvíli vložíme naklepané, osolené a opepřené maso, rozmarýn a opečeme z obou stran, pak podlijeme vývarem podle potřeby a dusíme pod pokličkou doměkka. Hotové maso vyjmeme, do výpeku přidáme namočené odkapané hříbky, podle potřeby ještě přidáme vývar a povaříme. Krok 2: Pak zalijeme smetanou, ve které jsme dobře rozmíchali hladkou mouku, provaříme a omáčku dochutíme solí, pepřem a popř. trošku citronem, nakonec vložíme plátek másla.

Zveřejněno 6. 3. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová kýta s hříbkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jmqY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová kýta s hříbkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jmqY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřová kýta s omáčkou, recepty vepřová kýta omáčka, vepřová kýta recept, vepřová kýta, kyta vepřová recepty, kyta s houbovou omackou, omáčka z vepřové kyty, veprove maso s hribkovou omackou, omacky z veprove kyty, vepřové ve hříbkové smetanové omáčce, veprorove platky s hribkovov omackou, plátek s hříbkovou omáčkou, hříbkova omáčka z výpeku, vepřová kýta omacka, vepřová kýta omáčky, vepřové maso na hříbkové smetanové omáčce, vepřove platky s hříbkovou omáčku, vepřové plátky s hribkovou omáčkou, vepřové na hříbkové omáčce, vepřová kýta na pepři

Suroviny:
kýta vepřová, pepř, sádlo, cibule, česnek, rozmarýn, vývar, smetana, hříbky sušené, mouka hladká, máslo

Přidat fotografie receptu