Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 092 kJ / 3 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,66 g |
Tuky | 172,28 g |
Vláknina | 29,12 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 11,21 g |
Sůl | 28,00 g |
Sacharidy | 384,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zmrazené halušky povaříme ve vroucí osolené vodě po vyplutí cca 2 min. Poté přes sítko propláchneme teplou vodou. Kysané zeli mírně před vařením propláchneme, je-li dlouhé, pokrájíme. Vaříme 20-30 min.
Krok 2: Do většího kastrolu dáme lžící sádla, na malé proužky pokrájenou slaninu a na drobno nakrájenou cibuli. Smažíme, až začne cibulka sklovatět a slanina se zbarví. V průběhu smažení přidáme lžičku drceného kmínu.
Krok 3: Nyní přidáme uvařené halušky, uvařené zelí, trochu pepře a sůl. Promícháme, prohřejeme a můžeme podávat.
Zveřejněno 14. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vylepšené halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WyPn
Moje poznámka
Vylepšené halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WyPn
Nejnovější recepty
Kohoutí prsa sous-vide se žampionovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Čokoládové muffiny s Nutellou
Přidáno před 7 hodinami
Snídaně, oběd i večeře na jednom talíři pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Smažené žampiony, volská oka a ledový salát s kapií
Přidáno před 9 hodinami
Holandský řízek podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Jižanské kuřecí paličky v kukuřičných lupíncích
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Připravili jsme máslový ležák jako z Harryho Pottera: Horký cider se šlehačkou a karamelem chutná překvapivě skvěle
Kuře na paprice i pro začátečníky: Šťavnaté a křehké maso s chutí papriky dokonale ladí s omáčkou ze smetany, hotové je za chvíli
Retro okénko: Kostkový cukr i barevný cukr bridž byly kdysi hity. Půlkilová krabice vyšla na 8 Kčs a děti z ní tajně ujídaly
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Snídaně, oběd i večeře na jednom talíři pro diabetiky
Neregistrovaný před 41 minutami
Kuře na paprice
Neregistrovaný před 2 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Neregistrovaný před 2 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Neregistrovaný před 2 hodinami
Kralik v italske omacce
Neregistrovaný před 2 hodinami
Čočka po indicku
Neregistrovaný před 2 hodinami
Těstoviny s cuketou
Neregistrovaný před 2 hodinami
Vepřové Hokkaidó
Neregistrovaný před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Neregistrovaný před 2 hodinami
Zapečené kuřecí medailonky
Neregistrovaný před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak uvarit halušky,
halusky polotovar,
zelí na halušky,
recept halušky,
halušky recept,
halusky z polotovaru,
s cim podavat halusky,
halušky zmražené,
zmrazene halušky recept,
jak na zmrazene halusky,
recept na halušky,
halušky porce,
jak uvarit haluskz,
halušky recepty,
polotovar halušky,
s čim halušky,
brynzové halušky ze zmrazených,
zmrazené halušky,
co uvarit k haluskam,
recepty - halušky
Suroviny:
halušky,
zelí kysané,
slanina uzená,
sádlo,
cibule,
kmín drcený,
česnek,
pepř
Komentáře (11)