Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné žemle - Tortas

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 692 kJ /
644 kcal
Bílkoviny77,50 g
Tuky35,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 730 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy3,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na tenké plátky a ohřejeme.
Žemle rozkrojíme, spodní část vydlabeme a naplníme ji teplými fazolemi. Krok 2: Na fazole rozdělíme maso, na které přijdou plátky rajčat.
Jalapeňos nakrájíme na tenké proužky a rozložíme na rajčata. Zakryjeme plátkem sýra a posypeme lístky koriandru. Krok 3: Druhou půlku žemle namažeme zakysanou smetanou a přiklopíme.

Zveřejněno 28. 3. 2018

Poznámka autorky maris

Recept je z kuchařky Mexická kuchyně, držela jsem se originálu, jen jsem neměla čerstvé jalapeňos, proto jsem použila konzervované.

Množství surovin je orientační, vepřové můžeme nahradit jinými druhy masa, např. krůtím, kuřecím nebo i šunkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné žemle - Tortas

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BJ8Q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné žemle - Tortas

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BJ8Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
plněné žemle, plněné palačinky vepřovou konzervou, plněné pečené žemle, malé žemle plněné, kureci tortas, tortas recept

Suroviny:
žemle, fazole v tomatové omáčce, maso vepřové, rajče keříčkové, paprička jalapeňos, sýr chedar, koriandr čerstvý, smetana

Přidat fotografie receptu