Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska s pórkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi na másle restujeme na kolečka nakrájený pórek, když začíná růžovět, zasypeme moukou, chvíli pražíme, zalijeme vývarem nebo vodou a provaříme. Ochutíme pepřem a solí. Krok 2: Ryby osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a opečeme na oleji. Krok 3: Hotové ryby podáváme s omáčkou a jako přílohu zvolíme bramborovou kaši nebo jinak upravené brambory.

Zveřejněno 31. 3. 2018

Poznámka autorky zizala

Rychlé, jednoduché jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s pórkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6qmO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s pórkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6qmO

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
treska s pórkem, treska na porku, treska recept, file s porkovou omackou, treska v porkove omáčce, treska recepty, ryba s pórkovou omáčkou, porková omáčka-recept, treska, aljašská treska s pórkem, treska s omáčkou, aljašska treska s porkovou omačkou

Suroviny:
filet z tresky, olej, pepř, šťáva citronová, máslo, pórek, mouka hladká, vývar

Přidat fotografie receptu