Suroviny
Porce: 23-25-poloviční dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 958 kJ / 1 902 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,60 g |
| Tuky | 49,00 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 143 mg |
| Sodík | 114 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 305,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto smíchám, propracuji, aby se nelepilo na válu.
Krok 2: Rozdělím je na několik stejných dílů, 4-5 ks, stejné velikosti. Vyválím kruhy a ty rozřežu a plním ořechovou a makovou náplní. Po naplnění potírám rohlíky žloutkem.
Krok 3: Peču na 170 stupňů v elektrické troubě, asi 30 min., hlídám je. Po upečení se mohou posypat cukrem.
Zveřejněno 9. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíčky od Milušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8vAm
Moje poznámka
Rohlíčky od Milušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8vAm
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Tématické fráze:
rohlíčky recept,
recepty od milušky,
recepty od ilušky
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
droždí
Komentáře (3)
PŘEJI VÁM HEZKÝ DEN.
Ne těsto nenechávám ho kysnut.
Jediné co jsem zapomněla uvést, že rohlíčky dávám na nepřilnavou folii a do teplé trouby.