Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra na portském víně a kachním výpeku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 776 kJ /
903 kcal
Bílkoviny88,41 g
Tuky26,35 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 382 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy39,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánev vložíme výpek z kachny.
Pokrájenou cibuli na kachním výpeku orestujeme dozlatova. Přimícháme nadrobno pokrájený česnek.
Játra opepříme a opečeme na druhé pánvi, kam přidáme i orestovanou cibuli s kachním výpekem a česnekem. Krok 2: Přilijeme portské víno, zamícháme a necháme odpařit všechen alkohol. Dochutíme solí, pepřem nasekaným tymiánem a petrželkou. Krok 3: Podáváme se salátem nebo s rýží.

Zveřejněno 11. 4. 2018

Poznámka autorky Ivace64

Od včerejší pečené kachny mi zbylo trochu výpeku a tak jsem ho použila na kuřecí játra. Jinak játra restujeme na másle + slanině apod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na portském víně a kachním výpeku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MlmA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na portském víně a kachním výpeku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MlmA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
drůbeží játra na portském víně, rychlá kachní na játra, kuřecí jatra na víne, kuřecí jatra s portským vínem, husí játra na portském, kachni jatra na červeném víně, recept na kuřecí játra, kruti jatyrka na portskem vine, játra na slanině a portském na víně, drůbeží játra na portském, kachní játra s jablky a portským, králičí játra recepty portské, kuřecí játra recepty, játra pečená na víně, recept z portského vína, recept kureci jatra na vine, drůbeží játra na portském víno, kureci vypek, recept na králičí játra portskem, recept jatra na porstkem vine

Suroviny:
játra drůbeží, výpek, cibule červená, česnek, víno portské, tymián čerstvý, petrželka, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu