Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 467 kJ /
1 546 kcal
Bílkoviny12,53 g
Tuky159,30 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 207 mg
Sodík 2,42 g
Sůl6,00 g
Sacharidy7,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oba vykuchané pstruhy omyjeme pod tekoucí vodou. Osušíme, dobře osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
Nadrobno pokrájenou jarní cibulku, snítku rozmarýnu a petrželku orestujeme na másle, přisypeme pokrájené hříbky, posypeme kmínem, opepříme, osolíme a zamícháme. Krok 2: Houbovou směs s bylinkami naplníme do připravených vykuchaných pstruhů. Pstruhy na povrchu osolíme a okmínujeme. Připravíme dva kusy alobalu, které potřeme máslem a poklademe plátky slaniny. Slaninu obtočíme kolem pstruhů. Krok 3: Ryby vložíme do alobalů se slaninou. Takto připravené pstruhy necháme odležet v chladničce cca 2 hodiny.
Pstruhy v alobalu grilujeme v rozehřáté troubě na programu „gril“ (nebo grilujeme venku) z každé strany 15-18 minut. Maso krásně odpadá od kostí. Krok 4: Podáváme se zeleninovým salátem nebo s bramborami. Zdobíme plátky citronu a petrželkou.

Zveřejněno 15. 4. 2018

Poznámka autorky Ivace64

Rybí sos s máslem z alobalu nalijeme na rybku nebo brambory.

Pstruzi v alobalu na grilu jsou vynikající s různými dresinky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AG2z

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AG2z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Tématické fráze:
plněný pstruh s hříbky, pstruh recept, recept - pstruh, pstruhy v alobalu recept, pstruh v papilotě, pstruh v alobalu s bramborami

Suroviny:
pstruh, sůl, kmín drcený, pepř mletý, máslo, houba hřib, slanina anglická, citron, petrželka, rozmarýn, citron, petrželka

Přidat fotografie receptu