Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hubník

Kdo miluje houby a zároveň vyhledává rychlé, jednoduché a dobré recepty, je tu správně. O pečení se postará remoska, vy už pak jen můžete servírovat. Hodí se k němu jak brambory, tak třeba čerstvý chléb.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Edita Mockova

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 422 kJ /
579 kcal
Bílkoviny42,70 g
Tuky23,96 g
Vláknina38,12 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 349 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy31,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme čerstvé nebo mražené houby a minimálně dvakrát je řádně propláchneme. Krok 2: Na pánvi zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli,
přidáme houby a dusíme do měkka přibližně 25 minut. Krok 3: Podušené houby s cibulí přendáme do mísy, přidáme vejce, utřený česnek se solí, majoránku a namočené housky v mléce, nakrájené na kostičky. Můžeme ještě přidat i čerstvou cibuli. Krok 4: Vše smícháme, dáme do remosky vymazané máslem a vysypané hrubou moukou.
Pečeme asi 35-40 min.

TIP: Jak péct v remosce

Zveřejněno 16. 4. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hubník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GO20

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hubník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GO20

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Už je text pozměněn.

Eja57:
Tak tak:-) s houskami jsem dal děvuše fóra, jestli se pochlapí...
No, uvidíme zdali :-K

Zobrazit starší odpověď

To jsem tam zapomněla napsat

tejaja: Zdravím, už jsem to upravila, snad to stačí.

Zobrazit starší odpověď

Houby se předem nijak neupravují? Hubník dělám a mám ho ráda ( raději ze sušených hub, přijde mi chuť hub výraznější), ale nenapadlo by mne je předem nepodusit....
A může vypadat i trochu jinak....viz foto

Tématické fráze:
hubník, hubnik recept, hubník z čerstvých hub, recept na hubník, recept hubník, jak se dela hubnik, hubník ze sušených hub recept, hubnok s houbama, hubník ze sušených hub, recepty na hubník, recepty hubnik, hubník recepty, recept na houbnik, recept - na hubník, hubník ze syrových hub, hubník v remosce, hubník z čerstvých hub recept, top recepty hubník, hjbnik, hubník z z remosky

Suroviny:
houby, vejce, majoránka, česnek, houska, sůl, cibule, máslo, mouka hrubá

Přidat fotografie receptu