Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 648 kJ / 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,39 g |
Tuky | 67,91 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 313 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,28 g |
Sacharidy | 45,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batátové bramboráčky s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0kBX
Moje poznámka
Batátové bramboráčky s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0kBX
Nejnovější recepty
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 8 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 8 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 11 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený zebra dortík
MPetra před 4 hodinami
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 8 hodinami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 12 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 12 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 14 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 15 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 15 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 17 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik 20. 11. 2024 21:58
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Tématické fráze:
batátové bramboráky,
batatove bramboráky s medvědím česnekem,
quiche z batátových brambor
Suroviny:
batáty,
vejce,
česnek mědvědí,
slanina anglická,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
mléko,
mouka hladká,
olej
Komentáře (3)