Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s mletým masem a omáčkou Ungrier

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kacenkabartakova

Středně náročný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 769 kJ /
2 096 kcal
Bílkoviny107,49 g
Tuky50,78 g
Vláknina49,30 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy278,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny a fazole uvaříme odděleně podle návodu na obalu. Krok 2: Mezitím nakrájíme cibulku na jemno. Rozehřejeme pánev, kterou potřeme olejem. Na rozpálenou pánev přidáme cibulku, mícháme do zlatova. Krok 3: K cibulce přidáme mleté maso, osolíme a opepříme. Mícháme 5 minut, poté přidáme omáčku Ungrier. Vše smícháme dohromady a necháme dodělat. Krok 4: V posledním kroku přidáme vařené těstoviny,fazole a vše důkladně promícháme.

Zveřejněno 18. 4. 2018

Poznámka autorky kacenkabartako…

Po doporučení kamarádky používám omáčku Ungrier místo kečupu, jelikož neobsahuje přidaná barviva a konzervanty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny s mletým masem a omáčkou Ungrier

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/knPX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny s mletým masem a omáčkou Ungrier

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/knPX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Jaké fazole? Jaké mleté maso? Lenunka:-p
Jemná omáčka Ungrier má hezkou lahvičku :-) i celkem hezké složení.
Jen nějak nevím jak s vařením těch fazolí....v receptu to vypadá, že uvaříme fazole a těstoviny jakože to bude hotové najednou....za 20 minut vařené fazole....
Ale jako superrychlovka jako inspirace proč ne - rychle orestovat na troše cibule mleté hovězí, přidat omáčku, pak bílé fazole z konzervy ( slité) a promíchat s těstovinami, konzistenci doladit trochou vody z vaření těstovin.

v surovinách Vám chybí olej, sůl i pepř:-)

Tématické fráze:
těstoviny s mletým masem, těstoviny recepty, těstoviny se syrovou omáčkou a mletym masem, těstoviny s mletým masem a sýrovou omáčkou, omáčka na těstoviny, omáčky k těstovinám recepty, recepty těstoviny s omáčkou, recepty s těstovinami, sýrová omáčka s mletým masem, testoviny s masem, recept s mletým masem a sýrovou omáčkou, recepty z těstovin, omáčka s těstovinami, co s mletým masem, omáčky k těstovinám, těstoviny s mletým masem a se sýrovou omáčkou, omáčka s maso s těstovinami, recept na těstoviny, recept testoviny, syrová omáčka s mletým masem na testoviny

Suroviny:
těstoviny, maso mleté, paprička jalapeňos, fazole červené, cibule, olej, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu