Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory, pečené v zeleninovém leču

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 307 kJ /
312 kcal
Bílkoviny8,00 g
Tuky0,40 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy64,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninové lečo, petrželku, olivový olej, tymián, rozmixujeme, ochutíme solí a pepřem.
Brambory dobře omyjeme, nakrájíme na kolečka, naložíme do směsi s lečem, promícháme a necháme v chladu cca 30 minut. Krok 2: Takto naložené brambory vložíme do rozehřáté trouby na plech s pečícím papírem na program "gril". Když brambory začnou zlátnout, gril vypneme, vmícháme plátky žampionů, promícháme a dál pečeme do úplného změknutí brambor na 170 stupňů.

Zveřejněno 20. 4. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory, pečené v zeleninovém leču

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ml63

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory, pečené v zeleninovém leču

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ml63

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pečene brambory se zeleninou, lečo s bramborem, recepty z brambor, zeleninove brambory recept, naložené brambory, pečené brambory s lečem, brambory se zeleninou, pečené brambory recept, pečené brambory, zeleninové lečo s brambory, lečo na plech, zeleninove lečo v sladkokyselem nalevu recept, brambory recepty, brambory recept, recepty z pečených brambory, recept na brambory, zeleninové lečo brambory, bramboraky s lečem, brambory v lecu, recept bramboráky plněné lečem

Suroviny:
brambory, pepř, lečo, olej olivový, žampióny, tymián

Přidat fotografie receptu