Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenát na bílém víně

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 155 kJ /
276 kcal
Bílkoviny13,10 g
Tuky1,76 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 157 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy23,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špenát propereme pod tekoucí vodou. Pórek nakrájíme na kousky, česnek prolisujeme. Krok 2: Na pánvičce nebo v kastrůlku rozpustíme máslo a lehce na něm orestujeme pórek. Přidáme česnek, promícháme a přidáme špenát a opět promícháme. Krok 3: Podlijeme vínem a několik minut podusíme - tak, aby zůstala cca polovina vína. Krok 4: Podáváme jako přílohu.

Zveřejněno 23. 4. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špenát na bílém víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rxn6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špenát na bílém víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rxn6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
listový špenát na víně

Suroviny:
špenát, česnek, máslo, pórek, víno bílé

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu