Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 825 kJ / 2 826 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,62 g |
| Tuky | 238,32 g |
| Vláknina | 18,72 g |
| Cholesterol | 368 mg |
| Sodík | 500 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 43,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli a česnek na drobno a kozí rohy na kousky. Brambory nastrouháme na jemno.
Krok 2: Na sádle orestujeme cibuli do zlatova a před koncem přidáme rozvonět česnek. Přihodíme maso a zprudka opečeme.
Krok 3: Zasypeme paprikou a po krátkém opečení přidáme brambory, rohy, ajvar, hořčici, sůl a koření. Vše zalijeme vývarem a dusíme do měkka.
Krok 4: Maso hlídáme, občas promícháme a podle potřeby podléváme. Guláš se už nemusí zahušťovat. Brambory a cibule se rozvaří a guláš zahustí.
Zveřejněno 14. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jm4Y
Moje poznámka
Bůčkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jm4Y
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 1 hodinou
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 1 hodinou
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 2 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 43 minutami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 1 hodinou
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 1 hodinou
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 2 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 3 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 4 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 4 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 4 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 4 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 5 hodinami
Tématické fráze:
guláš z bůčku,
gulaš s bučku,
vepřový guláš z bůčku,
guláš z vepřového bůčku,
srbský guláš s ajvarem,
recepty z bučku,
guláš s paprikou kozí rohy,
ajvar do gulaše,
ajvar v gulasi,
gumáš z bůčku,
recept na gulas z bucku,
guláš s z bucku,
guláš z vepřového z bůčku,
gulálš z búčku,
co z bučku,
guláš s rohy,
guláš z bůčku s kozimy rohy,
jak se dělá z bucku gulas,
recept gulas z bucku,
guláš z bůčku
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
brambory,
paprika kozí roh,
hořčice,
ajvar,
paprika sušená sladká,
sádlo,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
vývar masový
Komentáře (8)
Pro Paula Sulce: kozí rohy jsou dlouhé pálivější papričky a Ajvar je v podstatě čalamáda, připravovaná z červených paprik s lilkem, česnekem a chilli. Myslím, že to je ze srbské kuchyně,
Mika - palec nahoru
https://www.toprecepty.cz/recept/21154-ajvar/
http://www.ctidoma.cz/hobby/2017-10-24-kozi-nebo-b...