Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pórkové hovězí s paprikou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 008 kJ /
1 197 kcal
Bílkoviny146,40 g
Tuky13,44 g
Vláknina38,80 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 609 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy112,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou. V rozpáleném hrnci s trochou oleje maso za občasného promíchání osmažíme dozlatova. Krok 2: K osmaženému masu přisypeme na kolečka pokrájený pórek, na kostky pokrájenou očištěnou papriku a nasekaný česnek. Vše smažíme do povadnutí, pak přidáme protlak, ještě vše krátce smažíme. Krok 3: Přilijeme vývar, toho dáme jen tolik, aby se maso pod poklicí dusilo v zeleninovém sosu a během dušení dle potřeby promícháme a podléváme.
Pokud se nám povede "utopit mlynáře", postačí zahustit troškou jíšky nebo rozdrobenou střídkou chleba, kterou necháme ještě krátce provařit. Krok 4: Podáváme s knedlíkem, těstovinami, noky, rýží...

Zveřejněno 16. 5. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pórkové hovězí s paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vB4M

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pórkové hovězí s paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vB4M

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hovězí na porku, hovězí houby kapie porek, hovězí na česneku a paprikou, hovězí na porku recept, hovězí na porku recepty, hovězí s paprikou

Suroviny:
kližka hovězí, mouka hladká, pórek, paprika čerstvá červená, česnek, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, olej, vývar

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu