Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené brynzové brambory

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Zuzana Hudakova Zuzana Hudakova

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 806 kJ /
2 344 kcal
Bílkoviny229,34 g
Tuky35,68 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 893 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy259,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Predpečieme zemiaky v rúre, pokrájané, kto ako chce, plátky, kocky. Na oleji v panvici opražíme kuracie prsia, pokrájané na kocky. Krok 2: V smotane a mlieku rozmiešame bryndzu a vajcia, nakrájanú pažitku, soľ, korenie. Krok 3: K opečeným zemiakom pridáme prsia, zalejeme bryndzovou zmesou a zapečieme.

Zveřejněno 17. 5. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené brynzové brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KjxJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené brynzové brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KjxJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Mohla by si viac recept rozviesť? Zemiaky očistené, pokrájané? Opiecť "na sucho"? Prsia pokrájané? Opiecť na čom? (Olej, masť neuvádzaš.) Asi koľko bryndze?
Prosím, urob úpravu receptu, v tejto forme nie je veľmi použteľný.

magdalenka: ďakujem:-K

Zobrazit 3 starší odpovědi

Tématické fráze:
zapečené brambory s brynzou, recepty s bryndzou

Suroviny:
brambory, prsa kuřecí, brynza, mléko, vejce, smetana na vaření, pažitka, pepř

Přidat fotografie receptu