Salát s lososovým přelivem a mozzarellou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 565 kJ / 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,49 g |
Tuky | 53,05 g |
Vláknina | 3,36 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 12,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství zeleniny je orientační, je možno přidat jinou oblíbenou zeleninu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2018 06:49
28. 5. 2018 06:46
28. 5. 2018 06:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 2 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 4 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 5 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 6 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 7 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: broskve recepty
Suroviny: okurka salátová, rajče, sýr mozzarella, bazalka čerstvá, losos, olej, majonéza, bavorská hořčice, med, sůl, pepř
Salát s lososovým přelivem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yGjR
3 názory