Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výpečky z remosky

Vepřové výpečky se hodí nejen jako oběd, ale jsou rovněž vynikající na chléb s hořčicí jako rychlá večeře, nebo ze zbytku můžeme vykouzlit i výborné rizoto. Snadné na přípravu, skvělé na pochutnání.

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaruna18 Jaruna18

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 255 kJ /
778 kcal
Bílkoviny108,13 g
Tuky31,16 g
Vláknina4,22 g
Cholesterol 214 mg
Sodík 266 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy15,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Umyté maso nakrájíme na kostky. Dáme do misky, osolíme, okmínujeme, přidáme prolisovaný česnek a zaprášíme moukou. Krok 2: Promícháme a dáme péct do remosky na lžíci sádla (může být i do trouby). Krok 3: Po zasmahnutí podlijeme vodou a necháme dusit. Vždy když se voda vydusí, znova podlijeme, dokud nebude maso krásně zlaté. Krok 4: Příloha vařené brambory, dušené zelí. Výborné také s knedlíkem.

TIP: Oblíbené recepty na vepřové výpečky

Zveřejněno 6. 7. 2009

Poznámka autorky Jaruna18

Někdo dělá z bůčku, ale u nás preferují libové maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výpečky z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8q4g

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výpečky z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8q4g

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

A co cibule?Ta tam nepatří?

Honza: Většina remosek nemá, pokud vím, regulaci teploty. ;-)

Ahoj a teplota?? případně délka pečení ?? :-)

Honza: Tak dlouho, dokuď nebude krásné upečené masíčko, jak se píše v receptu...:yes:

jdu to skusit :yes:

Super, děkuji za recept.Přítel o tom pořád básnil a já mu to konečně udělala:-8 vynikající!:-K

Moniko díky,už jsem to opravila.:-K

a kam se dava ten česnek???

Zrovna se tento týden na to chystám, je to bašta (a se zelím a bramborem, to je přesně jako u nás - knedlíky nemusíme...):yes:

No to my taky můžeme:-p +6

:yes::yes: +5

No jo, Jarmilko, to my můžeme, no!;-):yes::yes:

Tématické fráze:
vepřové výpečky, výpečky v remosce, remoska recepty, vareni a peceni v remosce recepty, remoska recepty maso, recepty z remosky, vepřové výpečky recept, recepty do remosky z vepřového masa, vepřové výpečky v remosce, vejpečky, recepty na vaření v remosce, vaření a pečení v remosce, výpečky, recepty do remosky, pečené maso v remosce, vaříme s remoskou, výpečky recept, pečení masa v remosce, pečení v remosce, vaření v remosce

Suroviny:
maso vepřové, česnek, mouka hladká, sůl, kmín celý, sádlo

Přidat fotografie receptu