Výpečky z remosky
Vepřové výpečky se hodí nejen jako oběd, ale jsou rovněž vynikající na chléb s hořčicí jako rychlá večeře, nebo ze zbytku můžeme vykouzlit i výborné rizoto. Snadné na přípravu, skvělé na pochutnání.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,13 g |
Tuky | 31,16 g |
Vláknina | 4,22 g |
Cholesterol | 214 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 15,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Umyté maso nakrájíme na kostky. Dáme do misky, osolíme, okmínujeme, přidáme prolisovaný česnek a zaprášíme moukou.
Krok 2: Promícháme a dáme péct do remosky na lžíci sádla (může být i do trouby).
Krok 3: Po zasmahnutí podlijeme vodou a necháme dusit. Vždy když se voda vydusí, znova podlijeme, dokud nebude maso krásně zlaté.
Krok 4: Příloha vařené brambory, dušené zelí. Výborné také s knedlíkem.
Zveřejněno 6. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výpečky z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8q4g
Moje poznámka
Výpečky z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8q4g
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 13 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
Placak před 4 minutami
Šťouchané brambory se smaženým zelím
Neregistrovaný před 27 minutami
Kuřecí čína jinak
Neregistrovaný před 1 hodinou
Piškotová bábovka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 2 hodinami
Dělbuchy
Neregistrovaný před 2 hodinami
Jablkový koláč
L.Komrska před 2 hodinami
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 3 hodinami
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové výpečky,
výpečky v remosce,
remoska recepty,
vareni a peceni v remosce recepty,
remoska recepty maso,
recepty z remosky,
vepřové výpečky recept,
recepty do remosky z vepřového masa,
vepřové výpečky v remosce,
vejpečky,
recepty na vaření v remosce,
vaření a pečení v remosce,
výpečky,
recepty do remosky,
pečené maso v remosce,
vaříme s remoskou,
výpečky recept,
pečení masa v remosce,
pečení v remosce,
vaření v remosce
Suroviny:
maso vepřové,
česnek,
mouka hladká,
sůl,
kmín celý,
sádlo
Komentáře (12)