Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnové zelí na pivu

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Gurmanek Gurmanek

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 312 kJ /
792 kcal
Bílkoviny68,18 g
Tuky24,17 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 717 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy47,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kedlubnu nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme a všechno dáme do pekáče. Krok 2: Přidáme na kostky nakrájené maso, uzené a klobásy. Osolíme, opepříme a okořeníme. Přidáme hořčici a zalijeme pivem. Krok 3: Přikryjeme pekáč a pečeme na 200°cca 1 hodinu. Pak odkryjeme a pečeme asi ještě půl hodiny. Občas promícháme. Nakonec trochu zahustíme polohrubou moukou.

Zveřejněno 10. 6. 2018

Poznámka autora Gurmanek

Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubnové zelí na pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Po4A

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubnové zelí na pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Po4A

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recepty z kedlubnového zelí, recept na kedlubnové zelí

Suroviny:
kedlubna gigant, cibule, pivo černé, maso vepřové, klobása, hořčice plnotučná, pepř, koření

Přidat fotografie receptu