Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 322 kJ / 2 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,77 g |
Tuky | 14,93 g |
Vláknina | 31,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,23 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 489,43 g |
Postup přípravy
Uhnětené těsto necháme v míse 1-2 hodiny kynout. Pak ho vyškrábneme na pomoučněný stůl, kde ho popřekládáme, dotvarujeme do bochníku a v pomoučené ošatce ho necháme vykynout (opět 1-2 hodiny). Krok 3: Vykynutý bochník vykulíme s oporou ruky na plech s pečícím papírem nebo fólií, smetneme z něj mouku, orosíme postřikovačem a bez plechu vložíme i s fólií do rozehřáté trouby přímo na dlaždici a upečeme (45 min/210-220 °C).
Zveřejněno 11. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slunečnicový bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lRZ
Moje poznámka
Slunečnicový bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lRZ
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 16 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
smyslnaorchidej před 5 minutami
Měkké perníčky hned k jídlu
Romario před 1 hodinou
Jablkovo tvarohový řez
malami před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 11 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 12 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 13 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 13 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 13 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 13 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 13 hodinami
Tématické fráze:
slunecnicove bochánek,
slunečnicové kostky pekarnomanie,
recept na bochanek
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
voda,
vývar,
mouka chlebová pšeničná,
sůl,
Komentáře (5)