Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřestový koláč s cibulí

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 798 kJ /
1 625 kcal
Bílkoviny71,64 g
Tuky94,99 g
Vláknina45,50 g
Cholesterol 882 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,61 g
Sacharidy109,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špargľu narežeme na 3 cm kúsky a v trošičke vody povaríme 5 minút. Ak ešte ostala voda, scedíme. Krok 2: Cibuľu nakrájame na kolieska a orestujeme na oleji. Necháme trocha prechladnúť. Krok 3: Cesto vyvaľkáme do kruhu, aby nám zakrylo koláčovú formu aj jej okraje. Formu vypláchneme studenou vodou a uložíme cesto. Krok 4: Na cesto dáme cibuľu a kúsky špargle. Krok 5: V smotane premiešame vajcia, soľ, nasekanú bazalku (lístky tymiánu), korenie a nahrubo nastrúhaný syr. Vylejeme na koláč. Krok 6: Pečieme na 180°C dozlata.

Zveřejněno 12. 6. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chřestový koláč s cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/knEJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chřestový koláč s cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/knEJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
chřestovy koláč, koláč s chřestem

Suroviny:
těsto listové, chřest bíly, cibule, smetana, vejce, sýr tvrdý, pepř bílý, sůl, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu