Bezinková šťáva ze Samoty u lesa
Z květů u nás velmi rozšířeného černého bezu můžeme připravit voňavý a chutný sirup. Ten využijeme na přípravu osvěžujícího nápoje, který přijde vhod hlavně v letních parních dnech.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 402 kJ / 4 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 1,80 g |
Vláknina | 10,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 027,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezinková šťáva ze Samoty u lesa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvyQ
Moje poznámka
Bezinková šťáva ze Samoty u lesa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvyQ
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 1 hodinou
Turecká vejce
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 21 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno 4. 4. 2025 11:18
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety aglio olio e peperoncino
Sarka1966 před 10 minutami
Pečené kuře
Lucek před 22 minutami
Škvarkové pagáčky
jamara před 23 minutami
Kantonske kure
Marcela0123 před 26 minutami
Kuřecí čína
Blofas před 32 minutami
Hovězí plátky s kapustou a hořčicí
majeva před 36 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Bertas před 44 minutami
Dušená mrkev
Paulika před 57 minutami
Krémová pórková polévka
sarkatuckova34 před 1 hodinou
Bylinková kuřecí jatýrka na víně
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Tématické fráze:
bezová šťáva jak uskladnit,
černá bezinková šťáva,
jak uskladnit bezinkový sirup,
jak uskladnit bezinkovou limonádu,
jak uskladnit stavu z rybizu,
bezinková šťáva z květů,
recepty na bezinková štava,
recepty bezinková štáva,
bezinkova stava,
účinky bezinkové šťávy,
domácí bezinková šťáva se zázvorem
Suroviny:
voda,
cukr,
citron,
kyselina citronová
Komentáře (1)