Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 448 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,96 g |
Tuky | 43,74 g |
Vláknina | 57,40 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 117,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhané vepřové maso na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvxV
Moje poznámka
Trhané vepřové maso na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvxV
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 2 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 5 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 1 hodinou
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 1 hodinou
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 2 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 3 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 3 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 3 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 4 hodinami
Fazolky v sýrové omáčce
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
trhané vepřové recept,
trhané vepřové,
trhané vepřové plecko,
maso na pivu,
trhaná vepřová plec,
recept na trhané maso,
trhané maso recept,
jak připravit trhané maso,
trhané vepřova plec,
trhrané vepřové maso,
trhaný vepřový,
trhané maso,
trhane maso v sádle,
trhané maso na na černém pivu,
trhany špízy,
trhane pečené koleno,
vepřová plec trhané maso,
trhane plecko,
pečené maso trhané,
pečené trhané vepřové maso
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
pivo světlé,
cibule,
hořčice plnotučná,
okurky sterilované,
feferonka sterilovaná,
chléb
Komentáře (3)