Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborovo-tykvový koláč s brynzou

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 244 kJ /
3 165 kcal
Bílkoviny86,92 g
Tuky176,56 g
Vláknina41,90 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 3,88 g
Sůl9,71 g
Sacharidy290,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tekvicovú dužinu nakrájame, podlejeme 3 lyžicami vody a krátko podusíme. Potom ju rozmixujeme. Krok 2: Zemiaky nastrúhame, pridáme spolu s múkami, soľou a korením k tekvici. Vymiešame na cesto.
Cesto rozotrieme na pekáč. Krok 3: Slaninu nakrájame na kocky a do polovice vyškvaríme. Pridáme na kolieska narezanú cibuľu a orestujeme. Nakoniec rozdrobíme bryndzu a za stáleho miešania ju necháme rozpustiť. Krok 4: Bryndzovú zmes rozotrieme na cesto. Krok 5: Pečieme v rúre na 180°C dozlata. Krok 6: Podávame so žinčicou, alebo s kyslým mliekom, cmarom, srvátkou...

Zveřejněno 21. 6. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborovo-tykvový koláč s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1lKm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborovo-tykvový koláč s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1lKm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bramborový koláč, recepty s bryndzou

Suroviny:
brambory, tykev, mouka celozrnná, mouka polohrubá, mouka hladká, vejce, pepř, sůl, slanina uzená, cibule, brynza

Přidat fotografie receptu