Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové placičky s barevnými papričkami a kuřecím masem

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MiskaM MiskaM

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 041 kJ /
1 444 kcal
Bílkoviny132,24 g
Tuky20,23 g
Vláknina25,92 g
Cholesterol 738 mg
Sodík 484 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy171,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme, nastrouháme je nahrubo a necháme odkapat. Nastrouháme papriky, nasekanou jarní cibulku. Opět scedíme a vymačkáme vodu. Krok 2: Dále přidáme nasekanou petrželku, prolisovaný česnek, hořčici, sůl, pepř, majoránku, worcesterovou omáčku, vejce. Nakonec přidáme kuřecí maso, které jsme si nakrájeli na tenké nudličky. Krok 3: Vše řádně promícháme a zahustíme mouku nebo solamylem. Podle potřeby můžeme ještě osolit nebo opepřit. Krok 4: Nakonec rozpálíme na pánvi olej. Z těstíčka děláme placičky a vkládáme je do oleje a smažíme je z obou stran do zlatova.

Zveřejněno 22. 6. 2018

Poznámka autorky MiskaM

http://codnesvariiva.blogspot.com/2018/06/brambora...

Recept jsem si trochu popravila podle sebe :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové placičky s barevnými papričkami a kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gjwk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové placičky s barevnými papričkami a kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gjwk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bramborové placky s kuřecím masem, recept na kureci maso v bramborové placce, kureci maso s bramboraky, recepty z kuřecích medailonků, placičky z kuřecího masa, bramborové placičky s masem, bramborove rosti s kurecim masem

Suroviny:
prsa kuřecí, brambory, paprika, cibulka jarní, česnek, sůl, pepř, vejce, hořčice, nať petrželová, mouka, olej

Přidat fotografie receptu