Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenát s balsamikovým octem

Kvalitní balsamico ocet je jemnější a chuťově mnohem zajímavější, než klasický lihový 8% ní. Dejte mu šanci vyniknout i při přípravě vašich pokrmů. I dušené zelenině přidá další rozměr a vy rozhodně nebudete litovat!

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie208 kJ /
50 kcal
Bílkoviny5,20 g
Tuky0,80 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy3,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špenát propereme a necháme okapat. Šalotku nakrájíme nadrobno. Krok 2: V pánvičce rozpálíme olivový olej a orestujeme na něm šalotku. Přidáme špenát, promícháme, podle potřeby podlijeme trochou vody a necháme pár minut podusit. Krok 3: Osolíme a podle chuti zakapeme balsamikovým octem. Krok 4: Podáváme jako přílohu.

TIP: Připravte si bylinkový ocet

Zveřejněno 17. 7. 2018

Poznámka autorky Johanka128

My jsme si ho dali jako přílohu ke steaku a byl vynikající :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špenát s balsamikovým octem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pvGN

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špenát s balsamikovým octem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pvGN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
domácí balzamikovým octem

Suroviny:
špenát listový, cibule šalotka, olej olivový, sůl, ocet balsamiko

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu