Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bifteky loirských námořníků

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Casimanta

Snadný

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 270 min

270 min (270 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na silnější plátky cca 1,5 cm,osolíme, opepříme, naklepeme. Krok 2: Do kastrolu dáme vrstvu nakrájené cibule na kolečka, vrstvu plátků masa na ně opět cibuli (maso nesmí být vidět opět maso a střídáme s cibulí. Vrchní vrstva je cibule. Krok 3: Přiklopíme, žádný omastek se nedává. Princip je v tom, že na velmi mírném ohni vaříme 4,5 hod. Krok 4: Měkké maso vyjmeme posypeme nastrouhanou kyselou okurkou, můžeme na něj dát kousek másla a podáváme s rýží.

Zveřejněno 7. 7. 2009

Poznámka autora Casimanta

Dietní výborné jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bifteky loirských námořníků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P13W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bifteky loirských námořníků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P13W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Prave zkousim a jsem moc zvedav, kdyz se to nepodari, pritelkyne sezere mne... :-D

Nemám přímo zkušenost s tímto receptem, ale s PH ano, a v něm vařím i 8 hod na VELMI nízkou teplotu a podlévám minimálně, snad jen v případě, když chci omáčku. Pokud připravuji hovězí pečeni tak podlévám max. 250 ml vody. Maso se tak výborně připraví.
Podle mne je toto něco na způsob PH, doporučuji velmi nízkou teplotu a úspěch je zaručen.;-)

A nespálí se ta cibule na dně, bez tuku? To se ani ničím nepodlévá :-O?

prima nápad do "Pomalého hrnce" :yes:;-)

urcite vyskusam .....neviem co moj muz na tom hovadzom mase vidi, ale cokolvek z neho uvarim, tak zje do poslednej mrte.

velmi zajímavé

Tématické fráze:
hovězí zadní recept, hovezi zadni recepty, hovězí biftek recept, bifteky, hovězí bifteky, recept hovezi zadni, hovězí biftek, zadní hovězí recept, hovězí zadní biftek, zadní hovězí recepty, hovězí zadní plátky recept, recepty hovězí zadní, bifteky z hovězího masa, zadní hovězí maso recepty, mekke hovezi maso, mletý hovězí biftek, měkký biftek, námořníci, hovězí zadní maso, biftek hovězí zadní

Suroviny:
hovězí zadní, cibule, pepř, sůl, okurky sterilované, rýže

Přidat fotografie receptu