Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé na rajčatech s polentovou kaší s parmezánem

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 325 kJ /
1 512 kcal
Bílkoviny104,07 g
Tuky37,60 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 296 mg
Sodík 941 mg
Sůl3,64 g
Sacharidy166,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hlubší pánvi rozehřejeme olivový olej a zprudka opečeme osušené a osolené filé. Krok 2: Přidáme nakrájená rajčata, snítku rozmarýnu a podlijeme vínem. Krátce podusíme, víno necháme odpařit a dochutíme pepřem. Krok 3: Polentu připravíme podle návodu. Hotovou kaši osolíme, zjemníme máslem a promícháme s parmezánem.

Zveřejněno 15. 8. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé na rajčatech s polentovou kaší s parmezánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DnRn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé na rajčatech s polentovou kaší s parmezánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DnRn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rybí filé na rajčatech s parmazánem, filé s parmazanem

Suroviny:
filet rybí, rajče keříčkové, víno bílé suché, rozmarýn, olej olivový, sůl, pepř mletý, polenta instantní, máslo, sýr parmazán strouhaný, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu