Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Wilfriedův ďábelský guláš

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: asi 4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 936 kJ /
702 kcal
Bílkoviny62,03 g
Tuky23,07 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy56,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na menší kousky, vložíme na zpěněnou cibuli v rozpáleném tuku. Hned přidáme sladkou a gulášovou papriku a osmahneme - nepřipálit, míchat!! Krok 2: Podlejeme vývarem jen do výšky masa a pomalu dusíme. Asi po 10 minutách přidáme pálivou papriku, sůl, pepř a dál dusíme do měkka (cca 25 - 30 minut). Dle chuti doladíme a na talíři ozdobíme. Jako příloha - kolínka či jiné těstoviny, které drží omáčku (nebo dle vlastní volby).

Zveřejněno 7. 7. 2009

Poznámka autorky spagetka

Tohle jídlo je opravdu jen pro milovníky ostrých jídel, ale příjemně vás to zchladí. Pro zjemnění chuti je výborné rajčátko, a lahůdková cibulka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Wilfriedův ďábelský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z47R

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Wilfriedův ďábelský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z47R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Špagetko,plameny,plameny,ale jak krásně vám to vypálilo "červa" a protáhlo vás to od vlasů, až po konečky prstů na noze. Jednou za čas je to nutnost-tak jasný boďan:yes:

Jani viz poslední 2 slova mého komentáře :-D:-D

Já mám moc ráda ostré jídlo, guláše nevyjímaje. Jen bych asi místo pálivé papriky dala čili tekuté koření, jinak super:-p:yes::yes:

Ještě teď ze mě šlehají plameny ;-):-D, ale je to fakt dobré, ještě zbyly 2 porce a to chci vidět, co to udělá po rozležení. Jinak můj muž tyhle "ostré chutě" prostě miluje, tak jsem mu do toho tentokrát "neremcala" ;-);-)

Tématické fráze:
jak zjemnit pálivé jídlo, jak zjemnit ostre jidlo, jak zjemnit pálivý guláš, pálivý guláš, zjemnění ostrého guláše, zjemnění paliveho guláše, zjemnění gulase, cim zjemnit ostre jidlo, zjemneni ostreho jidla, jak zjemnit palivou chut, zjemneni paliveho jidla, jak zjemnit ostrý guláš, zjemnit palivou omacku, zjemnit ostre jidlo, guláš z vepřového plecka, jak zjemnit pálivost jídla, jak zjemnit omáčku, guláš z vepřové panenky, mám ostry guláš jak ho zjemnit, zjemnění pálivé chuti

Suroviny:
plecko vepřové, paprika sušená sladká, koření paprika gulášová, paprika sušená pálivá, pepř mletý, cibule, sůl, vývar, tuk, rajče cherry, cibule lahůdková

Přidat fotografie receptu