Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře jako bažant (bez tuku)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 55 min

60 min (5 min příprava + 55 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie295 kJ /
70 kcal
Bílkoviny2,13 g
Tuky0,37 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na jemno a vložíme do hrnce. Přidáme kuřecí stehna, koření a rozmarýn. Podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Krok 2: Kuřecí stehna vyjmeme z hrnce a v troubě pod grilem necháme zezlátnout. Krok 3: Z vývaru odstraníme přebytečný tuk, větvičku rozmarýnu a bobkový list. Krok 4: V trošce studeného vývaru rozmícháme mouku a omáčku zahustíme. Necháme povařit. Krok 5: Nakonec částečně rozmixujeme. Necedíme, malé kousky koření necháme v omáčce. Omáčky neděláme velké množství, ztratila by chuť. Je to jen mírně zahuštěná šťáva. Krok 6: Na přílohu se hodí rýže nebo brambory a zelenina.

TIP: Jak naporcovat kuře

Zveřejněno 2. 9. 2018

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře jako bažant (bez tuku)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Eo0K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře jako bažant (bez tuku)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Eo0K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Na syrovou cibuli vložíme maso?

Kocmax: jo aha, proto mi to přišlo divný:-) tak to chápu a je fajn to takhle pořešit a pochutnat si:-K

Zobrazit 2 starší odpovědi

Tématické fráze:
kuře bez tuku, kuře recepty, bažant recept, recepty kure bez tuku, kuře jako bažant, jak pripravit bazanta

Suroviny:
stehno kuřecí, cibule, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, rozmarýn, sůl, mouka hladká, vývar kuřecí

Přidat fotografie receptu