Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilkový dip s kešu

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 639 kJ /
631 kcal
Bílkoviny19,47 g
Tuky47,57 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy30,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lilek omyjeme a podélně rozpůlíme. Každou polovinu na řezu osolíme, potřeme olivovým olejem a dáme péct do předehřáté trouby (na 180 st. cca 20 minut). Krok 2: Upečený lilek vydlabeme a dužinu vložíme do vyšší nádoby. Přidáme kešu, jogurt, citronovou šťávu, osolíme, opepříme a rozmixujeme do hladkého krému. Krok 3: Podáváme se slaným pečivem nebo s kousky čerstvé zeleniny.

Zveřejněno 8. 9. 2018

Poznámka autorky maris

Inspirace: leták ze Zdravé výživy - upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilkový dip s kešu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YP59

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilkový dip s kešu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YP59

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
lilkovy dip, kesu dip, dip z kešu, lilkova pomazanka s kesu ořechy

Suroviny:
lilek, oříšky kešu, šťáva citronová, jogurt, sůl, pepř mletý, olej olivový

Přidat fotografie receptu