Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé po lázeňsku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RadiVarime RadiVarime

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 665 kJ /
1 115 kcal
Bílkoviny84,83 g
Tuky57,86 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 2,04 g
Sůl4,89 g
Sacharidy60,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybí filé osolíme. S obou stran je potřeme mačkaným česnekem a položíme na plech.
Všechny kousky potřeme i plnotučnou hořčicí a poklademe cibulí nakrájenou na tenká půlkolečka.
Poté vložíme na 40 minut do trouby vyhřáté na 200°C. Krok 2: Během pečení rozšleháme vejce s mlékem, dle chuti osolíme a opepříme. Po 40 minutách vyndáme filé z trouby a zalijeme rozšlehanými vejci s mlékem.
Poté vložíme zpět do trouby na 25 minut. Krok 3: Po 25 minutách filé vytáhneme z trouby a posypeme strouhaným sýrem.
Vložíme zpět do trouby a zapečeme sýr dozlatova.

Podáváme s bramborovou kaší.

Zveřejněno 14. 9. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé po lázeňsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1A90

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé po lázeňsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1A90

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Takto by mi urcite chutilo,ukladam do kucharky na vyskusanie:yes::yes::yes:

Dobré to bude určitě, ale nějak ne moc chápu čas přípravy. Má to nějaký speciální důvod? Dělám hodně podobně, skoro totéž, a za půl hodiny je na stole...

Eja57: Jde hlavně o to aby cibule se opekla a také aby se odpařila voda kterou filé pustí.
Samozřejmě že při vyšší teplotě můžete jídlo urychlit. Ale já to dělám takhle.
Během pečení si připravím brambory na kaši. A další věci v kuchyni. A nebojte při té době pečení to rozhodně není vysušené.

Tématické fráze:
file, file recept, mražené rybí filé příprava, file recepty, rybí filé po lázeňsku - recepty, mražené rybí filé recepty, rybí filé po lazensku, filé z trouby, mražené rybi file-příprava, jak se dělá rybí filé, treska po lázeňsku, file do trouby, filé z do trouby, jak se dela file, příprava mraženého filé, recepty z filé, recept na filé, jak se dělá fillé, file připrava, mražené filé-recepty

Suroviny:
filet rybí, česnek, cibule, vejce, mléko, sýr tvrdý, hořčice plnotučná, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu