Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 398 kJ / 4 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,96 g |
Tuky | 69,79 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 764,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mouky zamícháme sůl a do osolené mouky rozdrobíme droždí, přidáme vejce, zakysanou smetanu, mléko a zaděláme těsto.
Krok 2: Zadělané těsto přikryjeme alobalem a dáme na 3 hodiny do lednice.
Krok 3: Vykynuté těsto vyjmeme z lednice a tvoříme placky, které dáváme na pánev, kde máme rozehřátý olej a smažíme po obou stranách dozlatova.
Krok 4: Na hotové potřeme kečup, tatarku nebo třený česnek, zkrátka kdo co chce.
Krok 5: Nakonec posypeme strouhaným sýrem.
Zveřejněno 20. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Langoše II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p59X
Moje poznámka
Langoše II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p59X
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 18 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 7 minutami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 1 hodinou
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 2 hodinami
Mazanec
Creativewoman před 2 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 3 hodinami
Vepřové s jarní nádivkou
Zliska před 3 hodinami
Tématické fráze:
langoše ii,
langoše ii
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
vejce,
droždí,
smetana zakysaná,
sůl
Komentáře