Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketová polévka veganská

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

adela73 adela73

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 280 kJ /
545 kcal
Bílkoviny7,08 g
Tuky46,94 g
Vláknina11,45 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 359 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy20,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci na olivovém oleji orestujeme nakrájenou cuketu a česnek. Krok 2: Necháme cuketu lehce zezlátnout a změknout. Krok 3: Zalijeme 750 ml vody. Krok 4: Do hrnce vložíme jednu kostku bujónu a vaříme 10 minut. Krok 5: Vmícháme smetanu a chvíli povaříme. Krok 6: Polévku rozmixujeme a můžeme podávat.

Zveřejněno 20. 9. 2018

Poznámka autorky adela73

Cuketa se stává stále více oblíbenou zeleninou na našem jídelníčku. Obsahuje 90% vody, vlákninu, mnoho vitaminů a stopových prvků a svým nízkokalorickým složením (20 kcal na 100 gramů) je to ideální potravina na hubnutí. Recepty z cukety však využijete nejen při redukční dietě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketová polévka veganská

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dnw5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketová polévka veganská

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dnw5

Komentáře (2)

Moc veganská není, když používáte bujón :-O

Maikeru: Co je špatné na zeleninovém bujónu? :-)

Tématické fráze:
polévka z cukety se sýrem, veganska polévka

Suroviny:
cuketa, olej, česnek, bujón, smetana

Přidat fotografie receptu