Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hokkaido pečená s mrkví a bramborami - pro nejmenší

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny

Porce: 1-2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie907 kJ /
217 kcal
Bílkoviny4,50 g
Tuky5,05 g
Vláknina5,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy35,41 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hokkaido, brambory i mrkev okrájíme a nakrájíme na kousky. Polijeme olivovým olejem a přidáme špetku soli a bazalky a promícháme. Krok 2: Dáme do pekáčku nebo do zapékací mísy, podlijeme trochou vody a dáme péct do trouby na cca 180 stupňů. Kontrolujeme každých 20 minut, vždy promícháme a podle potřeby podlijeme trochou vody. Krok 3: Pečeme, než je veškerá zelenina měkká. Můžeme podávat samostatně nebo jako přílohu k masu.

Zveřejněno 23. 9. 2018

Poznámka autorky Johanka128

Vhodnost dle zavedených surovin.

Hokkaido se normálně nemusí zbavovat slupky, ale vzhledem k tomu, že se jedná o jídlo pro nejmenší děti, slupku odstraňuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hokkaido pečená s mrkví a bramborami - pro nejmenší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l4MV

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hokkaido pečená s mrkví a bramborami - pro nejmenší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l4MV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
hokajdo s mrkní, polévka hokaido opékaná v troubě

Suroviny:
dýně hokkaido, mrkev, brambory, olej olivový, sůl, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu