Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kýtové kousky na hořčici s medem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 539 kJ /
1 324 kcal
Bílkoviny135,69 g
Tuky55,41 g
Vláknina12,86 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 700 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy67,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme, osolíme a opepříme. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme česnek a maso. Dobře orestujeme. Krok 2: Přidáme vývar, hořčici, med a tymián. Necháme dusit za občasného míchání a podlévání dalším vývarem, pokud šťáva bude příliš vypařovat. Krok 3: Nakonec zahustíme moukou. Podávala jsem s rýží.

Zveřejněno 26. 9. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kýtové kousky na hořčici s medem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1AQG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kýtové kousky na hořčici s medem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1AQG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
veprove kousky na horcici, vepřová kýta na hořčici a medu

Suroviny:
kýta vepřová, olej, cibule, hořčice, med, česnek, tymián sušený, vývar, mouka hladká, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu